Straits Settlements [1938-1939 (Sept-Jan)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan'Monthly Review of Chinese Affairs' 1938 bagi bulan September hingga Disember
Original correspondence