Straits Settlements [1938-1939 (Jan-Apr)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan jawatan kosong; Laporan berkaitan pelajaran vokasyenal di Malaya 1938;'Malayan Establishment Office';'Monthly Review of Chinese Affairs' 1938 bagi bulan Januari hingga Ogos
Original correspondence