Straits Settlements [1935-1937 (Jun-Apr)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan Laporan Jawatankuasa Kewangan 1936; industri mengetin nenas; jawatan kosong; Royal Naval Volunteer Reserve; pengambilan kakitangan; arkeologi; elaun; kenaikan pangkat; Laporan berkaitan Colonial Development Schemes;'Opium Revenue Raplacement Reserve Fund';'Corps of Accountants'; akaun royalti Christmas Island Phosphate Co.; Laporan Tahunan Polis, 1934 & 1935; penyata berbandingan pendapatan dan perbelanjaan; Lembaga Pelabuhan Singapura; Institut Penyelidikan Getah; penebusan pinjaman 6% Negeri Selat 1936/1951; dan Sekolah Pertanian Malaya
Original correspondence