Straits Settlements [1935 (Feb-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan'Monthly Review of Chinese Affairs' bagi bulan April, Mei , Ogos, September, Oktober, November, Disember 1935; Indeks'Review of Chinese Affairs'; Nos XLIX to LX, September 1934 to August 1935; disiplin keatas kapal asing; jawatan kosong;'chinese No. 2 1935; Ordinance No. 6 1945; dan Laporan berkaitan Jawatankuasa Kewangan
Original correspondence