Straits Settlements [3 Okt., 1929-14 Jan., 1933] (London : Public Record Office)
Rekod pendaftaran surat-surat yang terdiri dari pelbagai perkara berkaitan Negeri Selat seperti elaun; kursus; kakitangan Kolej Raffles; jawatan kosong; medat; passport dan visa; Lembaga Pelabuhan Singapura; keadaan politik Netherlands East Indies; deposit bank; sistem Mui-Tsai; memorial dan surat rayuan; buruh; dan anggaran 1931.
Register of Correspondence