Straits Settlements [5 Jan., - 3 Feb., 1917] (London : Public Record Office)
Rekod pendaftaran surat-surat yang terdiri dari pelbagai perkara berkaitan Negeri Selat seperti elaun; peraturan mahkamah; dadah; perlantikana dalam Dewan Perundangan; keadaan politik di Netherland East Indies; jawatan kosong; laporan Negeri Siam; penerbangnan; kenaikan pangkat; jemaah haji ke Mekah; laporan tahunan jabatan-jabatan 1926-1927; ordinan dan kekacauan di Singapura.
Register of Correspondence