Straits Settlements [4 Jan., 1924-14 Dis., 1926] (London : Public Record Office)
Rekod pendaftaran surat-surat yang terdiri dari pelbagai perkara berkaitan Negeri Selat yang melibatkan jabatan-jabatan, orang perseorangan, syarikat-syarikat seperti Sir L. Guillemard; O.A.G. Hose; tentera laut; Lembaga Perdagangan; Bendahari; senarai laporan jabatan; surat pekeliling; ordinan dan enakmen 1924-1926.
Register of Correspondence