Straits Settlements [6 Jan., 1921 - 28 April 1924] (London : Public Record Office)
Rekod pendaftaran surat-surat yang terdiri dari pelbagai perkara berkaitan Negeri Selat yang melibatkan jabatan-jabatan, orang perseorangan, syarikat-syarikat seperti Agen Kerajaan; Pejabat Luar Negeri; Pejabat India; Bendahari; Pemegang Amanah Raya; Duff Development Co.; Eastern Shipping Co.; Kapten Macintyre; Sir A. Young; Sir L. Guillemard dan Puteri Mary.
Register of Correspondence