Straits Settlements [3 Jan., 1918 - 1 Feb., 1922] (London : Public Record Office)
Rekod pendaftaran surat-surat yang terdiri dari pelbagai perkara berkaitan Negeri Selat yang melibatkan jabatan-jabatan, orang perseorangan, syarikat-syarikat seperti Bousted 7 Co.; Christmas Island Phosphate Co.; M.F. de Sauza; Dutch East Indies; Sir D. Mac Alister; O.A.G. James; dan Sir L. Guillemard.
Register of Correspondence