Straits Settlements [6 Jan., 1908 - 27 Jan., 1912] (London : Public Record Office)
Rekod pendaftaran surat-surat yang terdiri dari pelbagai perkara berkaitan Negeri Selat yang melibatkan jabatan-jabatan dan orang perseorangan seperti G.C. Bellamy; E. W. Boyle; R.W. Duff; Sir J. Anderson; senarai laporan-laporan, penyata-penyata ordinan dan enakment 1908-1911.
Register of Corresponcdence