Straits Settlements [1 Jan., 1906 - 22 Jan., 1910] (London : Public Record Office)
Rekod pendaftaran surat-surat yang terdiri dari pelbagai perkara berkaitan Negeri Selat yang melibatkan jabatan-jabatan dan orang perseorangan seperti Sir J. Anderson; Sir A. Young; Sir P. Manson; A. Davidson; Imperial Institute; Royal College of Science; Bendahari; Pejabat India, senarai ordinan-ordinan dan enakmen-enakmen 1906-1907.
Register of Correspondence