Straits Settlements [4 Jan., 1916 -13 Mac 1918] (London : Public Record Office)
Rekod pendaftaran surat-surat yang terdiri dari pelbagai perkara berkaitan Negeri Selat yang melibatkan jabatan-jabatan dan orang-orang perseorangan; syarikat-syarikat seperti Pejabat Dewan Privil; Pejabat Luar Negeri; Pejabat India; tentera laut; Sir A. Young; Mr. Neville; Lembaga Perdagangan; British North Borneo Co.; Pemegang Amanah Raya; dan Guthrie.
Register of Correspondence