Straits Settlements [1934-1936 (Jun-Jan)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan abstrak bagi akaun Negeri Selat 1933; abstrak dari laporan tahunan juruodit 1933; Laporan-laporan Sulit 1934; pembesaran dermaga - Lembaga Pelabuhan Singapura; kekosongan dalam Jabatan Perubatan; surat-surat rayuan berkaitan Noor Mohamed, Tong Chee Yew, Dr. Sundar Rao Saroor, V. Amaladoss, K.P. Bappusamy, pesara-pesara di Negeri-negeri Melayu Bersekutu, A.C. Devadawson, D.T. Sambanthan, Mrs E.M. Drage, A. Arumasalam, Mohamed bin Haji Said dan lain-lain, Ho Hong Steam Co.; dan hal-hak kewangan King Edward VII College of Medicine
Original correspondence