Straits Settlements [1934-1935 (Jun-Feb)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai'Assistant Protector of Chinese'; pengadilan Mahkamah Agung; sekatan keatas penghijrahan orang China; Industri Perdagangan Singapura; kes Mrs. Bulow;'Opium Revenue Replacement Reserve Fund'; pelbagai jawatan kosong; perbandingan penyata bagi pendapatan dan perbelanjaan; kakitangan Sekteriat Negeri Selat; Laporan berkaitan penyata kewangan skim pembangunan Kolonial; peraturan cuti Kolej Raffles; kos sara hidup; wang dalam bank tempatan; rayuan Dewan Privy; kenaikan pangkat; kapal layar'Sea Belle II' - gabenor dan Pesuruhjaya Tinggi; Pusat latihan untuk guru-guru wanita Melayu; skel gaji Jabatan Marin;'Victory Loan'; penyata kewangan 1933; pendidikan kursus berkaitan Sains di United Kingdom;'Stock Transfer Stamp Duty Fund'; Laporan Tahunan King Edward VII College of Medicine 1933; Laporan tahunan berkaitan pendaftaran kelahiran dan kematian 1933
Original correspondence