Straits Settlements [1933-1935 (Mei-Jan)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai gaji; polis limbungan Singapura; Malayan Civil Service; pembentukan jawatan baru; penerbitan laporan tahunan; pejabat komisari perdagangan Kanada di Singapura; Laporan Mesyuarat Jawatankuasa Kewangan; Laporan'Mui Tsai' 1933; Laporan Tahunan'Secretary for Chinese Affairs' Negeri Selat 1933; jawatan kosong; J.W. Morrison; William Houston; pembelian quran; J.S. Clunies-Ross; Biro Epidemiologikal; dan penyusunan semula Chinese Secretariats
Original correspondence