Straits Settlements [1934-1935 (Mac-Jan)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai'Monthly Review of Chinese Affairs' dari bulan April, Mei, Julai, Ogos, September, Oktober, November dan Disember 1934 termasuk indeks; jemaah haji ke Mekah
Original correspondence