Straits Settlements [1933-1935 (Dis-Jan)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai ordinan-ordinan No. 4 1934, No. 3C 1934, No. 5 1934, No. 15 1934, No. 16 1934, No. 17 1934, No. 18 1934, No. 21 1934, No. 24 1934, No. 25 1934, No. 28 1934, No. 31 1934, No. 39 1931, No. 42 1934, Laporan Tahunan Pejabat Imigresen Negeri Selat dan Negeri-negeri Melayu Bersekutu 1933 dan 1934; pengambilan kakitangan Jabatan Kejuruteraan , Jabatan Perkhidmatan Awam, pengkalan tentera laut Singapura; bantuan pertahanan; kenaikan pangkat; penerbitan dan laporan Jabatan biokimia; Institut Penyelidikan Getah; pinjaman; dan jawatan kosong
Original correspondence