Straits Settlements [1933-1935 (Mac-Okt)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai Oversea Chinese Banking Corporation Ltd.; jawatan kosong; surat-surat rayuan berkaitan Periakaruppan, M.V. Nathan, Raja Kechik bin Raja Mahmud, R.F. Augustus, Ang Huat; ordinan-ordinan seperti'Women and Girls Protection Ordinance 1930'; Royal Naval Volunteer Reserve. (Draf Model Ordinance) 1934; memorial; surat pekeliling; notis; gaji; penghijrahan orang India dari India Selatan ke Malaya; kakitangan, kapal latihan dan pentadbiran Royal Naval Volunteer Reserve; mengangkat sumpah - Dewan Eksekutif dan Perundangan; kursus penerbangan
Original correspondence