Straits Settlements [1933-1934 (Jan-Apr)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai Anggaran 1934; ekstrek mesyuarat Dewan Perundangan Negeri Selat; laporan dari Jawatankuasa Terpilih berkaitan Anggaran 1934; memorandum; Anggaran 1934; surat pekeliling berkaitan Anggaran 1935; kakitangan Malayan Establishment office; pembentukan jawatan baru; Laporan pendidikan 1932; kakitangan bawahan Jabatan Perundangan; Pusat Latihan guru wanita Melayu; jalan Bukit Bendera; minit mesyuarat Dewan Perundangan; Sekolah Perdagangan di Melaka; Pemegang Amanah Raya; penerbitan dan laporan tahunan Jabatan biokimia;'Registration of Business Names Act'
Original correspondence