Straits Settlements [2 Jan., 1902 - 10 Feb., 1906] (London : Public Record Office)
Rekod pendaftarana surat-surat yang terdiri dari pelbagai perkara berkaitan Negeri Selat yang melibatkan pelbagai jabatan dan orang perseorangan seperti Gabenor Swettenham; O.A.g. Taylor; tentera laut; Agen Kerajaan; Lembaga Perdagangan; Sir J. Anderson; Royal Irish Constabulary; Duff Syndicate Island Phosphate Co.; dan Eastern Extension Telegraph Co.
Acts