Straits Settlements [1932-1933 (Jan-Apr)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai penggunaan bahan-bahan luar negeri oleh kerajaan; Malayan Civil Service Cadre'; pampasan kepada Alexander Kveinuck kerana tersalah membuat penangkapan dan di penjara; pemeriksaan keatas senjata api; cukai keatas teh; cadangan pembentukan perkhidmatan sivil Negeri Selat; memorandum; tembakau;'Public Revenue Protection Ordinance, 1932'; kapal layar wap'Sea Belle II'; ekstrak dari mesyuarat Dewan Perundangan; gaji;'Opium Revenue Replacement Reserve Fund'; pembentukan Royal Naval Volunteer Reserve; Laporan dari Jawatankuasa Terpilih berkaitan Anggaran 1933; elaun; komisari perdagangan di Singapura; dan peraturan cuti bagi pegawai kanan
Original correspondence