Straits Settlements [1932 (Feb-Nov)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai konsul Cina di Pulau Pinang; kursus-kursus dalam Bahasa Melayu dan ilmu kesihatan tropika; pameran berkaitan barang-barang industri di Singapura dan keratan-keratan akhbar berkaitan; jawatan kosong; pencen; penghapusan jawatan;'Mui-Tsai System';'Mui-Tsai Ordinance 1932'; hal-hal kewangan; perlindungan bagi Anglo-Chinese di Malaya; Christmas Island Phosphate Co.; hak melombong di Labuan; keadaan orang India di Malaya
Original correspondence