Straits Settlements [1931-1933 (Jul-Mei)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai bantuan tentera;'Contribution to Imperial Defence Ordinance, 1931'; memorandum; minit mesyuarat Dewan Perundangan; penceburan orang-orang Jepun dalam perniagaan di Malaya; harta yang dimiliki oleh orang Jepun dalam perniagaan di Malaya; harta yang dimiliki olaeh orang Jepun di Johor; stesyen wireless di Seletar; Irene Singnam; menganalisa makanan dan jenis makanan dan jenis makanan tropika; Pulau Krismas - cadangan peraturan perkhidmatan pekerja asiatik; kakitangan Kolej Raffles; jemaah haji ke Mekah; penyusunan semula makamah Agung; pengangguran di Malaya - sekatan penghijrahan orang China; pentadbiran perkhidmatan perubatan Malaya; tunjuk perasaan orang Cina di Penang; kursus'post graduate' - pegawai perubatan; ilmu kesihatan sosial; gaji
Original correspondence