Straits Settlements [1931-1933 (Nov-Mac)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai'Monthly Review of Chinese Affairs' bagi bulan April, Julai, September, Oktober 1932; indeks -'Review of Chinese Affairs' Nos XIII-XXIV. September, 1931 - Ogos, 1932; kelasi kapal - sijil pengenalan; memorandum; hukuman pembuangan negeri bagi Joseph Ducroux @ Serge Lefranc; persatuan kastam untuk Malaya
Original correspondence