Straits Settlements [1931-1933 (Ogos-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat yang berkaitan dengan surat rayuan Inche Lankamin bin Hj. Muhammad Tahir, Straits Chinese British Association of Singapore; M. Sundaram, Syed Abdul Karim bin Syed yusof, E. Naga Lingam, K.A. Mariadoss, A. Seethapathy, V. Ponnampalam; pelombong Cina di Kampar, kakitangan Eropah gred'E', S. Naganather, M.D. Rajulu, bekas Sarjan Mejar Ram Singh, S. Roslah, Lau Chaik Tong; memorial - Mr. S. Aroklaswamy, S. Gibriel, C.S. Sinnadurai, S.V. Ponniah; Perbandingan Penyata Pendapatan dan Perbelanjaan 1932
Original correspondence