Straits Settlements [Dis., 1915 - Mac 1920] (London : Public Record Office)
Mengandungi Ordinance no. XXIV - no. XXXIII of 1915 - pindaan''The Christian marriage Ordinance 1898'', pindaan''The Municipal Ordinance 1913'', Ordinance no. 1-no. 29 of 1916 - cukai ke atas tembakau, peruntukan untuk perkhidmatan awam; pindaan''The Companies Ordinance 1915'', Ordinance no. 1- no.32 of 1917 - pindaan ke atas''The Widows'', and Orphans Pensions Ordinance 1904'';''The Muhamadan Marriage Ordinance 1908; Ordinance no. 1 - no. 29 of 1918 - hutang oleh Lembaga Pelabuhan Pulau Pinang, perkhidmatan tentera, pindaan''The Municipal Ordinance 1913'', Ordinance no. 1-no.42 of 1919 - larangan berkaitan cap perdagangan, memperbanyakkan menanam bahan makanan; Ordinance no. 1 - no. 7 of 1920 - pinjaman wang, cukai pendapatan.
Acts