Straits Settlements [1929 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan ordinan; penyata-penyata kewangan 1928; jawatan kosong;'Insurance and Repreciation Fund'; elaun; S.S.'Reike Rickmers' - perampasan bahan letupan; Laporan perdagangan British Malaya 1928; Laporan Tahunan Muzium dan Perpustakaan Raffles 1928; dan pembetulan bagi index
Original correspondence