Straits Settlements [1927-1928 (Dis-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai Christmas Island Phosphate Co.; bantuan tentera (Military Contribution); Dewan Perundangan limbungan kapal Singapura; tinjauan dibuat keatas kapal wap penumpang; ordinan; Leftenan J.S. Baker bekas Aide de Camp; Penyata Pendapatan dan Perbelanjaan 1927; Penyata Anggaran Pendapatan dan Perbelanjaan 1927; Penyata Tabung Hutang Awam 1927
Original correspondence