Straits Settlements [1927-1928 (Dis-Jul)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai Kesihatan Sosial (social hygiene) -'Colonial Office Committee' kertas kerja; bankrupsi; pembayaran ganti elaun bagi pekerja tempatan yang bersara; pemecatan Mr. C.O. Rodrigues; hal-hal bersangkutan Jabatan Monopoli (Monopolies Dept.); dan petikan dari Minit Mesyuarat Dewan Eksekutif
Original correspondence