Straits Settlements [1926 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai penterjemah Bahasa Tamil Mahkamah Agong, Singapura; ordinan; gaji; laporan berkaitan Straits Settlements Volunteer Force; pendaftaran kelahiran dan kematian 1925; Malayan Bulletin of Political Intelligence; Laporan Jawatankuasa Lembaga Pelabuhan Pulau Pinang; Laporan Perubatan 1925; lencana untuk polisi Negeri Selat; pemberian ganjaran; sempadan antara kawasan perairan Negeri Selat dan Negeri Johor; kematian; Anggaran 1927; perlantikan; penghantaran barangan Belgium ke Singapura; royalti Christmas Island Phosphate Co.
Original correspondence