Jejak Rasul 12 - Jasmi Shahir; Grand Brilliance Sdn. Bhd.; Sistem Televisyen Malaysia Bhd. ([Kuala Lumpur] : Sistem Televisyen Malaysia Bhd., 2006)
Jejak Rasul 12 ini memberi tumpuan kepada sirah nabi Muhammad S.A.W. yang penuh dengan cabaran, seksaan, pengorbanan dan semangat persaudaraan dalam usaha menyebarkan kebenaran dan keagungan Islam.
Disk 1. Episod 1 - 11. - disk 2. Episod 12 - 20, the making
Title from title screen
Penerbit eksekutif, Zainal Ariffin Ismail ; penasihat eksekutif, Dato' Ahmad Farid Ridzuan ; grafik, Abdul Hadi Awang, Mohd Rosni Mohd Isa ; jurukamera, Mohd Shahril Abdul Rani...[et al.]
Pengacara: Zainal Ariffin Ismail
Sarikata dalam bahasa Inggeris
Keywords: Muhammad, -- Prophet, -- d. 632; Prophets, Pre-Islamic; Religious biography; Prophets in the Qur'an