Straits Settlements [1919 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat yang berkaitan dengan perlantikan; kematian; pertukaran tempat kerja; cukai pendapatan keatas dividen; skim untuk penyelidikan pelajar; ganjaran; kadet; pencen; perlantikan tentera dibawah Pejabat India; bayaran untuk pegawai tentera'Agricultural Research studenship'; elaun; permohonan sebagai wakil agen; perletakan jawatan; bonus untuk kakitangan agensi; rusuhan di Pulau Pinang;'Rubber Lands Restriction Enactment'; tambang perjalanan ke United Kingdom
Original correspondence