Straits Settlements [1919 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai kematian J.W.C. Ellis; testimonial untuk perkhidmatan sebagai pegawai perubatan; penghasilan asid asetik di Negeri-negeri Melayu Bersekutu; Penyusunan semula Jabatan Pertanian; kekosongan dalam Jabatan Pertanian; perlantikan; skim penyelidikan pelajar; kerja sementara; jawatan kosong; pertukaran tempat kerja; Rajah Mahome & Raja Rahim; kenyataan dibuat oleh Dr. Fox dalam buku lawatan perubatan; medal perkhidmatan awam; surat rayuan; perletakan jawatan; aduan terhadap Dr. Fox; pembatalan persetujuan; pembubaran tentera; hal-hal kebersihan dan perubatan di Koloni; kuasa peguam
Original correspondence