Straits Settlements [1919 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai Eastern Shipping Co. Ltd.; mendapat gaji penuh semasa sakit; perlantikan; persaraan; pengambilan kakitangan; kenaikan pencen; pemecatan dari perkhidmatan; jawatan kosong; bebas dari tentera; penamatan perlantikan; jawatan residen British di Perak; elaun; rawatan perubatan; bantuan kepada keluarga W.T. Wood; pertukaran tempat kerja; ganjaran; permohonan kenaikan pangkat; perletakan jawatan; kos perjalanan; konsesi tanah di Perak; dan hal-hal berkaitan mendiang J.W.C. Ellis
Original correspondence