Straits Settlements [1919 (Mac-Jul)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai perlantikan; memorial; pemulangan warganegara musuh ke negeri asal; bekalan beras; cuti; cukai perang 1918; kenaikan pencen; pemindahan milik tanah getah; jawatan kosong; ordinan; surat rayuan; keadaan perkhidmatan'sister' jururawat; import dan eksport madat 1917-1918; persaraan; jeti di Sungai Prai; perletakan jawatan; beras dari india; gaji; perjanjian madat dengan kerajaan India; pertukaran tempat kerja; matawang; kewarganegaraan; beras dari Siam; elaun; kekacauan di Malaya; kakitangan Chinese Protectorate, Negeri Selat; kekacauan di Singapura; kenaikan pangkat; Pulo Daat Plantations Ltd.; edisi baru undang-undang Negeri selat; dan kematian
Original correspondence