Straits Settlements [1919 (Jan-Mac)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai ordinan; perlantikan; Blue Book dan laporan; bijih timah dari Yunnan; hutang pinjaman; kematian; draf ordinan; Dewan Perundangan; larangan eksport kopra dan timah; cuti; pencen; skim memperbaiki Sungai Singapura; bekalan beras; bonus peperangan; pembebasan pegawai perubatan dari tentera; dan kawalan bahan mentah didalam empayar
Original correspondence