Straits Settlements [1918 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat yang berkaitan dengan Duff Development Co.; kematian JWC Ellis; pertukaran tempat kerja; perlantikan; elaun; konsesi kepada Mr. Naested di Lower Perak; kenaikan pencen; Negeri Selat mengimport barangan dari musuh; perkhidmatan tentera; belajar di Oxford atau Cambridge; persaraan; pemeriksaan perubatan; gaji; memperbaiki kapal di Tanjong Pagar; jawatan kosong; pemberian ganjaran; buku teks untuk sekolah perubatan; penjualan Ladang Pulo Daat; pelacuran di Singapura; industri timah
Original correspondence