Federated Malay States [1921 (Sept.-Dis.)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai pentadbiran pejabat, kakitangan dan kewangan. Termasuklah pencen, prosidur persaraan, gaji dan elaun; cuti, rayuan-rayuan; cadangan; permohonan lesen; penubuhan persatuan koperasi; pinjaman untuk landasan keretapi Siam.
Original correspondence