Straits Settlements [1915 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai sekatan keatas barang seludup di Singapura; elaun pampasan; sekatan keatas barang-barang ke Siam di Pulau Pinang; perletakan jawatan; firma R. Sturzenegger & Co.; perlantikan; barang-barang untuk firma Jerman di Bangkok; kematian; penghantaran timah ke Itali; pencen ; import rotan dari Singapura; gambir untuk Amerika Syarikat; penggunaan peta; sekatan keatas barang-barang kulit di Singapura; pemecatan; pengambilan kakitangan; permohonan; perletakan jawatan; kos perjalanan ke England; pinjaman; perkhidmatan tentera; persaraan; United Batang Rubber Estates; tepung sagu dan kopi dihantar ke Copenhagan; gaji; Dewan Negeri Kedah; landasan keretapi di Kelantan; dan hal ehwal Singapura
Original correspondence