Escape from Baghram pelarian menuju kebebasan - Ar Rahmah Media production ([Indonesia] : Ar Rahmah media, 2007)
Mengenai 4 mujahidin yang berjaya melepaskan diri dari Baghram, penjara Amerika yang dikawal ketat, dan antara yang terbesar di Asia, dengan 12000 tentera Amerika. Filem ini mengisahkan perjalanan keempat-empat pelarian ini
Title from title screen
Teks dalam bahasa Indonesia
Dalam bahasa Arab
Keywords: Iraq War, 2003.