Straits Settlements [1915 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat yang berkaitan dengan konsesi Duff Development; perlantikan; Timbangtara Duff Development; HMS'Malaya' kesihatan; pengambilan untuk tentera; kes P. Murphy; penamatan perkhidmatan; kenaikan pangkat; United Batang Rubber Estate; pencen; kematian; menawar perkhidmatan; tuntutan oleh J.S. Clunies Ross; kerusi Lembaga Eastern Smelting Co.; memorial; penghantaran senjata dll ke Siam; penghantaran bahan letupan ke Siam; keadaan selepas perang; persaraan; pertukaran tempat kerja; surat rayuan; penahanan keatas barangan untuk firma musuh di Siam; perletakan jawatan; barangan atas kapal'Vckermark' dan'Bulow'; getah dari Dutch East Indies ke Amerika Syarikat; jemaah haji; dan penahanan keatas asid sulfurik di Singapura
Original correspondence