Straits Settlements [1915 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai penghantaran gambir untuk Switzerland; doktor Jepun di Negeri Selat; hasutan orang Hindu; penghantaran gambir ke Itali; penahanan keatas barangan untuk Batavia; senjata untuk Netherlands East Indies; hubungan antara Belanda dan Jepun; permohonan untuk mendapat kewarganegaraan; ladang Pundut; perdagangan dengan musuh; perdagangan antara Singapura dan New York; pencen; ordinan; terusan di Segenting Kra; enakmen; Malay States Guides; keadaan di Singapura; jemaah haji; kulit binatang dari India untuk negara Jepun; eksport getah; dan import senjata ke Siam
Original correspondence