Adverbial : satu tinjauan dari sudut wacana - Azmi Abdullah, 1954- (Berakas, Negara Brunei Darussalam : Dewan Bahasa dan Pustaka Brunei, Kementerian Kebudayaan, Belia dan Sukan, 2007)
Adverbial construction of Malay language used in Brunei
Includes bibliographical references (p. 312-318)
In Malay
Keywords: Malay language -- Brunei -- Adverbials