Straits Settlements [1912 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai penyerahan diri oleh penjenayah; Studer V Johor; eksport candu ke Macau; pinjaman kepada Siam; status warganegara British berbangsa Asia di Siam; sempadan Siam; perjalanan jemaah haji di Laut Merah; demam kuning; kerakyatan Tunku Yusuf; perlantikan konsular Cina di Singapura dan Vancourer; Persatuan Palang Merah di Peking; status bangsa Cina berwarganegara British di China; penghijrahan ke Siam; dan perhimpunan Kebangsaan Cina
Original correspondence