Straits Settlements [1908 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai perundingan dengan Siam; landasan keretapi di Negeri Siam; hal ehwal Kedah; ordinan; hubungan United Kingdom dan Siam; hal ehwal Siam; perkhidmatan kapal wap Pantai Timur; Patani; penghijrahan orang India ke Siam; perdagangan candu; penyerahan milik tanah awam; peraturan bagi kapal membawa bahan letupan; hal-hal berkaitan matawang; ketenteraan; enakmen; jawatan kosong; gaji; persetujuan kiriman bungkusan dengan Siam; persetujuan kiriman bungkusan dengan Perancis
Original correspondence