Straits Settlements [1906 (Jan-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai perlantikan; tanah untuk penanaman getah; jawatan kosong; surat rayuan; pencen; Pahang Corporation; perletakan jawatan; pelbagai permohonan; Timbangtara Tanjong Pagar Dock (Tanjong Pagar Dock Arbitration); Tanjong Pagar Dock Co.; penganugerahan Tanjong Pagar; Timbangtara Tanjong Pagar (Tanjong Pagar Arbitration); kursus perhutanan; tuntutan oleh P.J. Sproule
Original correspondence