Straits Settlements [1903 (Okt-Dis)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai peraturan penjara; bantuan tentera; ordinan; perlantikan; jawatan kosong; matawang; peperiksaan untuk kadet polis; kakitangan Jabatan Perkhidmatan Awam; Laporan Negeri-negeri Selat 1902; memorial; wang syiling perak; royalti fosfat dieksport dari Pulau Krismas; perletakan jawatan; pengimportan dollar British dan Mexico; perkhidmatan mel; kematian;'sugar convention'; penyewaan tanah kepada Tanjong Pagar Dock Co.; pemecatan;'wireless telegraphy'; Anggaran 1904; pengimportan dollar Negeri Selat ke Achin; import dan eksport wang syiling 1903
Original correspondence