Straits Settlements [1903 (Jan-Mei)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengenai perbicaraan pembunuhan di Pulau Cocos; matawang; Institut Imperial; perlantikan; tuntutan Dr. R. Dave; pelaburan; rumah untuk kakitangan kerajaan; rawatan untuk kelasi Russia; Pulau Wei sebagai stesyen arangbatu; bekalan air di Singapura; perintah pembuangan negeri; atenden dari bangsa Eropah untuk Rumah Sakit Jiwa Singapura; gaji; laporan berkaitan Pulau Krismas 1902; ladasan keretapi di Singapura; ordinan; royalti pembalakan; Pulau Krismas; surat rayuan; royalti fosfat, Pulau Krismas; pengkelasan pegawai; landasan keretapi Singapura-Kranji;'Widows and Orphans Fund'; agen luar di Timur Jauh; perkhidmatan Pelabuhan Singapura; rusuhan oleh buruh; perkhidmatan mel melalui India
Original correspondence