Straits Settlements [1876 (Mac-Jul)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan butir-butir dan kenyataan bersangkutan pembunuhan Birch; laporan berkaitan penangkapan Dato' Sagor
Original correspondence