Straits Settlements [1872-1873 (Jan-Feb)] (London : Public Record Office)
Surat-surat mengandungi perkara-perkara berkaitan pentadbiran, perkhidmatan dan kakitangan seperti permohonan perlantikan, perlantikan, permohonan cuti, berkaitan elaun, persaraan, permohonan untuk pakaian seragam polis; hal-hal kewangan; disiplin di penjara; memorandum; minit-minit mesyuarat; laporan-laporan; hospital; bekalan wang syiling tembaga; program lawatan; penggelapan wang; surat-surat aduan; keadaan di penjara; kadar bayaran ke atas surat-surat; ucapan; rumahapi
Original correspondence